Πρώτη αντίδραση για ομιλία Ερντογάν: «Η Λευκωσία δεν ανέμενε κάτι διαφορετικό»

Πρώτη αντίδραση για ομιλία Ερντογάν: «Η Λευκωσία δεν ανέμενε κάτι διαφορετικό»

Η Λευκωσία δεν ανέμενε κάτι διαφορετικό από τις τοποθετήσεις που έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για το Κυπριακό, ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ανέφεραν διπλωματικές πηγές σε μια πρώτη αντίδραση μετά την ομιλία του Τούρκου Προέδρου.

Πρόσθεσαν πως περιμένουν να δουν και το τι θα λεχθεί κατά τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη.

ΠΗΓΗ: KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE