Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε στο Κακουργιοδικείο, ωστόσο το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 22 Σεπτεμβρίου στις 09:30.
Το αδίκημα που αντιμετωπίζει ο 45χρονος είναι φόνος εκ προμελέτης και το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 45χρονος παραμείνει υπό κράτηση.
Ο κατηγορούμενος έχει απαντήσει ότι δεν παραδέχεται τις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, επιθετικού όπλου και κάνναβης, ενώ παραδέχτηκε τη χρήση κάνναβης.
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο Πολυκάρπου τραυματίσθηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε με τη μοτοσικλέτα του από όχημα που σύμφωνα με την κατηγορία, οδηγούσε ο 45χρονος. Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου, στη λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων και ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή.
Μετά τη σύγκρουση ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Στο μεταξύ, όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, εξετάζεται το ενδεχόμενο της τροποποίησης του κατηγορητηρίου από φόνο εκ προμελέτης σε ανθρωποκτονία.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




