Συμπλοκή στις Κεντρικές Φυλακές: Τέθηκαν υπό περιορισμό οι κρατούμενοι - Χορηγήθηκε άδεια ασθένειας στον ένα δεσμοφύλακα

Συμπλοκή στις Κεντρικές Φυλακές: Τέθηκαν υπό περιορισμό οι κρατούμενοι - Χορηγήθηκε άδεια ασθένειας στον ένα δεσμοφύλακα

Συμπλοκή μεταξύ ομοεθνών κρατουμένων χωρίς τραυματίες σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε πτέρυγα των φυλακών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών, η συμπλοκή έλαβε χώρα περίπου στις 3 μ.μ., με τους δεσμοφύλακες να επεμβαίνουν άμεσα και να αποκαθιστούν την τάξη.

Αναφορικά με τους καταδίκους, σημειώνεται ότι δεν υπήρξαν τραυματίες, ωστόσο για τρεις ελήφθησαν άμεσα πειθαρχικά μέτρα και τέθηκαν υπό περιορισμό από την Διεύθυνση των Φυλακών.

Συμπληρώνεται ότι τρεις δεσμοφύλακες έχουν επισκεφθεί προληπτικά τους προσωπικούς τους ιατρούς, σε έναν εκ των οποίων χορηγήθηκε άδεια ασθένειας για μυϊκό πρόβλημα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE