Κεντρικές Φυλακές: Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων - Τραυματίστηκαν δύο δεσμοφύλακες

Κεντρικές Φυλακές: Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων - Τραυματίστηκαν δύο δεσμοφύλακες

Συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 21 Σεπτεμβρίου, στις Κεντρικές Φυλακές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο δεσμοφύλακες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο κρατούμενοι πιάστηκαν στα χέρια, ενώ δύο δεσμοφύλακες επενέβησαν για να σταματήσουν τη συμπλοκή.

Στην προσπάθεια τους να σταματήσουν των καβγά μεταξύ των κρατουμένων, δύο δεσμοφύλακες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE