Τούνη - Αλεξάνδρου: Σήμερα η βάφτιση του μικρού «νουνίτο» - Αυτοί οι Κύπριοι είναι καλεσμένοι - Βίντεο και φωτογραφίες

Τούνη - Αλεξάνδρου: Σήμερα η βάφτιση του μικρού «νουνίτο» - Αυτοί οι Κύπριοι είναι καλεσμένοι - Βίντεο και φωτογραφίες

Τούνη και Αλεξάνδρου βαφτίζουν σήμερα (22/09) τον μονάκριβο γιο τους.

Ο μικρός νουνίτο θα πάρει το όνομα Πάρης, σύμφωνα με την εκπομπή Breakfast @Star η οποία παρουσίασε αποκλειστικά το προσκλητήριο της βάφτισης.

Τόσο η Ιωάννα όσο και ο Δημήτρης, τρέχουν από χθες το βράδυ με τις τελευταίες προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιού τους.

 

 

 

 

 

Νονοί θα είναι ο Γιώργος Μανίκας, κολλητός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η κολλητή της Ιωάννας, Στέλλα Πάσσαρη, με την οποία ήδη ξεκίνησαν να βάφονται και να προετοιμάζονται για τη μεγάλη αυτή μέρα. 

Δείτε βίντεο: 

 

 

 

 

Στη βάφτιση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, θα παρευρεθούν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσα στους καλεσμένους και ορισμένοι Κύπριοι.

Ο λόγος για τον στυλίστα Νικόλα Ιωαννίδη, τον σχεδιαστή Ανδρέα Ζαννετίδη και την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, οι οποίοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τόσο ο Νικόλας Ιωαννίδης όσο και ο Ανδρέας Ζαννετίδης, πήγαν ήδη Αθήνα ώστε να παρευρεθούν στη βάφτιση του μικρού νουνίτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Οι βουλευτικές εκλογές, επιβεβαίωσαν ότι το πολιτικό σκηνικό εισέρχεται σε μια νέα εποχή ρευστότητας και συνεχών ανακατατάξεων. Παρά το έντονο προεκλογικό κλίμα αμφισβήτησης απέναντι στα παραδοσιακά κόμματα, η τελική εικόνα της κάλπης ανέτρεψε αρκετές από τις προβλέψεις των τελευταίων εβδομάδων.

BEST OF TOTHEMAONLINE