Τόσο η Ιωάννα όσο και ο Δημήτρης, τρέχουν από χθες το βράδυ με τις τελευταίες προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιού τους.
Νονοί θα είναι ο Γιώργος Μανίκας, κολλητός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η κολλητή της Ιωάννας, Στέλλα Πάσσαρη, με την οποία ήδη ξεκίνησαν να βάφονται και να προετοιμάζονται για τη μεγάλη αυτή μέρα.
Δείτε βίντεο:
Στη βάφτιση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, θα παρευρεθούν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσα στους καλεσμένους και ορισμένοι Κύπριοι.
Ο λόγος για τον στυλίστα Νικόλα Ιωαννίδη, τον σχεδιαστή Ανδρέα Ζαννετίδη και την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, οι οποίοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Τόσο ο Νικόλας Ιωαννίδης όσο και ο Ανδρέας Ζαννετίδης, πήγαν ήδη Αθήνα ώστε να παρευρεθούν στη βάφτιση του μικρού νουνίτο.
Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.