Τόσο η Ιωάννα όσο και ο Δημήτρης, τρέχουν από χθες το βράδυ με τις τελευταίες προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιού τους.
Νονοί θα είναι ο Γιώργος Μανίκας, κολλητός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η κολλητή της Ιωάννας, Στέλλα Πάσσαρη, με την οποία ήδη ξεκίνησαν να βάφονται και να προετοιμάζονται για τη μεγάλη αυτή μέρα.
Δείτε βίντεο:
Στη βάφτιση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, θα παρευρεθούν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσα στους καλεσμένους και ορισμένοι Κύπριοι.
Ο λόγος για τον στυλίστα Νικόλα Ιωαννίδη, τον σχεδιαστή Ανδρέα Ζαννετίδη και την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, οι οποίοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Τόσο ο Νικόλας Ιωαννίδης όσο και ο Ανδρέας Ζαννετίδης, πήγαν ήδη Αθήνα ώστε να παρευρεθούν στη βάφτιση του μικρού νουνίτο.
Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.