Τούνη - Αλεξάνδρου: Σήμερα η βάφτιση του μικρού «νουνίτο» - Αυτοί οι Κύπριοι είναι καλεσμένοι - Βίντεο και φωτογραφίες

Τούνη - Αλεξάνδρου: Σήμερα η βάφτιση του μικρού «νουνίτο» - Αυτοί οι Κύπριοι είναι καλεσμένοι - Βίντεο και φωτογραφίες

Τούνη και Αλεξάνδρου βαφτίζουν σήμερα (22/09) τον μονάκριβο γιο τους.

Ο μικρός νουνίτο θα πάρει το όνομα Πάρης, σύμφωνα με την εκπομπή Breakfast @Star η οποία παρουσίασε αποκλειστικά το προσκλητήριο της βάφτισης.

Τόσο η Ιωάννα όσο και ο Δημήτρης, τρέχουν από χθες το βράδυ με τις τελευταίες προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιού τους.

 

 

 

 

 

Νονοί θα είναι ο Γιώργος Μανίκας, κολλητός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η κολλητή της Ιωάννας, Στέλλα Πάσσαρη, με την οποία ήδη ξεκίνησαν να βάφονται και να προετοιμάζονται για τη μεγάλη αυτή μέρα. 

Δείτε βίντεο: 

 

 

 

 

Στη βάφτιση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, θα παρευρεθούν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσα στους καλεσμένους και ορισμένοι Κύπριοι.

Ο λόγος για τον στυλίστα Νικόλα Ιωαννίδη, τον σχεδιαστή Ανδρέα Ζαννετίδη και την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, οι οποίοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τόσο ο Νικόλας Ιωαννίδης όσο και ο Ανδρέας Ζαννετίδης, πήγαν ήδη Αθήνα ώστε να παρευρεθούν στη βάφτιση του μικρού νουνίτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE