Άνοιγε τα δωμάτια ξενοδοχείου κι έκλεβε τουρίστες - Χειροπέδες σε 20χρονο υπάλληλο πέρασε η Αστυνομία

Άνοιγε τα δωμάτια ξενοδοχείου κι έκλεβε τουρίστες - Χειροπέδες σε 20χρονο υπάλληλο πέρασε η Αστυνομία

Στην σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 20 ετών υπαλλήλου ξενοδοχείου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σήμερα Παρασκευή (22/9) για τρεις υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από δωμάτια ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τις ημερομηνίες 8, 18 και 20 Σεπτεμβρίου, καταγγέλθηκε από τρεις διαφορετικούς ένοικους ξενοδοχείου στη Πάφο, όλοι επισκέπτες ηλικίας 47, 75 και 77χρόνων, ότι κλάπηκαν από τα δωμάτια τους διάφορα χρηματικά ποσά, συνόλου 2.000 ευρώ και 230 στερλινών.

Κατά τις επισκέψεις της Αστυνομίας στις σκηνές, δεν εντοπίστηκαν παραβιάσεις θυρών ή παραθύρων.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου, υπαλλήλου του ξενοδοχείου, ο οποίος φέρεται να προχωρούσε στην κλοπή των χρηματικών ποσών εισερχόμενος στα δωμάτια με το "master key".

Ακολούθως αυτός συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE