Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας νεκρός, 15 τραυματίες από ρωσικό πλήγμα στην πόλη Κρεμεντσούκ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας νεκρός, 15 τραυματίες από ρωσικό πλήγμα στην πόλη Κρεμεντσούκ

Ένας νεκρός, 15 τρΤουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 15 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους ένα παιδί, σήμερα σε ρωσική πυραυλική επιδρομή που είχε στόχο την πόλη Κρεμεντσούκ της κεντρικής Ουκρανίας, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Πολτάβα, Ντμίτρο Λούνιν, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

«Ο εχθρός εκτόξευσε πυραύλους στο Κρεμεντσούκ, ένας από τους οποίους καταρρίφθηκε από τις δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας. Δυστυχώς, επλήγησαν πολιτικές υποδομές», δήλωσε ο Λούνιν.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE