LIFESTYLE

Αποστόλης Τότσικας: «Ο πατέρας μου πρόλαβε και δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα παιδιά μου»

Αποστόλης Τότσικας: «Ο πατέρας μου πρόλαβε και δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα παιδιά μου»

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δίδυμα παιδιά του, τη σύζυγό του τη Ρούλα Ρέβη, αλλά και για τον πατέρα του που έχασε πριν 4 χρόνια, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη».

«Στο σπίτι μας στην Τήνο μου αρέσει που τα παιδιά μου έρχονται σε επαφή με τη φύση και μας αρέσει πολύ», δήλωσε αρχικά.

«Δεν είχα καμία αμφιβολία να κάνω οικογένεια, πάντα μου άρεσε η ιδέα και ήμουν σίγουρος για όλα. Έχω αντοχές με τα δίδυμα παιδιά μου, είμαι ένα ανθρώπινο κινούμενο παιχνίδι, αυτό δεν θα τους το στερούσα σε καμία περίπτωση», ανέφερε σχετικά με την πατρότητα ο Αποστόλης Τότσικας.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 4 χρόνια, αλλά και στη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη.

Σχετικά με τον πατέρα του και αν πρόλαβε να τα γνωρίσει σχολίασε: «Ναι αλλά και όχι (πρόλαβε να τα γνωρίσει) λόγω άνοιας. Ήταν ένας άγιος άνθρωπος. Τελικά αυτό που λέγαμε με όλους ότι πόσο δυνατά και πόσο σταματάει η ζωή των άλλων όταν σε θυμούνται, αυτό γίνεται με τον πατέρα μου. Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα τον σκέφτομαι κάθε μέρα. Είναι μέσα μου ο πατέρας μου δεν έχει φύγει».

Τέλος, για τη σύζυγό του και τη σχέση τους ανέφερε: «Υπάρχει πάντα στο μυαλό μου γιατί με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου. Είναι η καλύτερη μάνα και σύζυγος η Ρούλα. Επειδή και εγώ είμαι ένα μικρό παιδί, η Ρούλα μας βάζει σε τάξη».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top