ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα - Μεταφέρθηκε νεκρός στην Κάλυμνο - Ξεκίνησε κολυμπώντας από τις τουρκικές ακτές

Άνδρας εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα - Μεταφέρθηκε νεκρός στην Κάλυμνο - Ξεκίνησε κολυμπώντας από τις τουρκικές ακτές

Τη σορό ενός άνδρα να επιπλέει, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ψερίμου και Κω, εντόπισε εχθές το τουριστικό σκάφος «Καπετάν γέρο Αντώνης» ενημερώνοντας το λιμενικό.

Στην περιοχή έσπευσε σκάφος του λιμενικού από την Κάλυμνο που εντόπισε και παρέλαβε τη σορό και τη μετέφερε το λιμάνι Καλύμνου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού.

«Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες για διερεύνηση πληροφορίας σχετικά με την οποία κολυμβητής π οποίος είχε ξεκινήσει κολυμπώντας από τις τουρκικές ακτές με προορισμό τα ελληνικά νησιά, αγνοείται από πρώτες πρωινές ώρες σήμερα», αναφέρει ανακοίνωση του λιμενικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr πρόκειται για νεαρό άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που φορούσε στολή κατάδυσης.

«Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για τη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Ψερίμου όπου εντόπισε και περισυνέλεξε άνδρα νεαρής ηλικίας , χωρίς τις αισθήσεις του. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στον λιμένα Καλύμνου και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Καλύμνου «Το Βουβάλειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι η σορός ανήκει στον αγνοούμενο κολυμβητή», πρόσθεσε το λιμενικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Δωδεκανήσου για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ προανάκριση διενεργείται από τη λιμενική αρχή Καλύμνου.

Πηγή: lifo.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top