Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος
Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, με βάση το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) επαναξιολογεί τον θεσμό της Ειδικής Εκπαίδευσης και προχωρά, μέσα από διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας Νομοθεσίας Ενιαίας Εκπαίδευσης που θα αφορά όλους τους/τις μαθητές/μαθήτριες, στο πλαίσιο του συμπεριληπτικού σχολείου που επιδιώκεται.
Όπως αναφέρεται, η έναρξη του διαλόγου θα γίνει από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στις 2 Οκτωβρίου 2023, και σχετική πρόσκληση έχει ήδη σταλεί προς όλους τους φορείς για κατάθεση απόψεων, «ώστε να καταφέρουμε επιτέλους να έχουμε το σχολείο που ονειρευόμαστε για όλα τα παιδιά».
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




