ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεβε χρήματα από δωμάτια ξενοδοχείου - Στο κελί 20χρονος υπάλληλος

Έκλεβε χρήματα από δωμάτια ξενοδοχείου - Στο κελί 20χρονος υπάλληλος

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 20χρονο υπάλληλο ξενοδοχείου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για τρεις υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από δωμάτια στο ξενοδοχείο της Πάφου, όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατά τις ημερομηνίες 8, 18 και 20 Σεπτεμβρίου, καταγγέλθηκε από τρεις διαφορετικούς ένοικους του ξενοδοχείου ότι κλάπηκαν από τα δωμάτια τους διάφορα χρηματικά ποσά.

Κατά τις επισκέψεις της Αστυνομίας στη σκηνή δεν εντοπίστηκαν παραβιάσεις θυρών ή παραθύρων.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου υπαλλήλου του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την οποία φέρεται να προχωρούσε στην κλοπή των χρηματικών ποσών εισερχόμενος στα δωμάτια με κλειδί πασπαρτού.

Ακολούθως συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top