ΕΛΛΑΔΑ

Δελέασε γατάκι και το κλώτσησε σε λίμνη της Ρόδου - Αποτροπιασμός για τις σκηνές και τα γέλια που ακούγονται

Δελέασε γατάκι και το κλώτσησε σε λίμνη της Ρόδου - Αποτροπιασμός για τις σκηνές και τα γέλια που ακούγονται

Η γάτα δέχεται κλωτσιά και καταλήγει στη λίμνη του πάρκου. Ανάστατη η Ρόδος από τις εικόνες και τις αντιδράσεις μικρών παιδιών στο σημείο…

Η Ρόδος περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας, την ώρα που οι εικόνες από το μαρτύριο του ζώου κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Μια γάτα δέχεται κλωτσιά και καταλήγει μέσα σε λίμνη. Το άτυχο ζώο φαίνεται να βγαίνει τρομαγμένο, την ώρα που η παρέα των παιδιών καταγράφει και γελάει. Ο δράστης όπως φαίνεται, δελέασε το γατάκι με ένα κομμάτι τροφής και όταν εκείνο πλησίασε, το κλώτσησε. Όπως καταγγέλλουν φιλόζωοι, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

Ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στη Ρόδο. Νεαρός φέρεται να δελεάζει γάτες με κομμάτι τροφής και εν συνεχεία μόλις αυτές τον εμπιστεύονται, να τις κλωτσάει με δύναμη μέσα στο νερό.

Την όλη διαδικασία φαίνεται να είχαν αποφασίσει ο νεαρός μαζί με φίλους του, όντας μάλιστα τόσο περήφανοι για το «χιούμορ» τους που τη βιντεοσκόπησαν περιγελώντας όλοι μαζί το άτυχο ζώο μετά την κλωτσιά.

Το σχετικό βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, εθελοντικές οργανώσεις έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό του και το Κυνοκομείο Ρόδου υπέβαλε σχετική καταγγελία στην Εισαγγελία του νησιού.

Φιλόζωοι της περιοχής φέρονται να εντόπισαν τη γάτα και να βεβαιώθηκαν ότι είναι σώα και υγιής. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο νεαρός πρόκειται να εντοπιστεί και να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της πράξης του.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top