ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό Πέτρο Ελευθερίου – Η ώρα της κηδείας

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό Πέτρο Ελευθερίου – Η ώρα της κηδείας

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο αστυνομικό Πέτρο Ελευθερίου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Η κηδεία του θα τελεστή σήμερα, στις 15:00 το απόγευμα στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ορόκληνη, της επαρχίας Λάρνακας.

Τον επικήδειο θα αναγνώσει ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στυλιανός Παπαθεοδώρου.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν από τις 19.40 το βράδυ της Παρασκευής λήφθηκε πληροφορία ότι πεζό πρόσωπο βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Ριζοελιά. Ανταποκρίθηκαν τρία μέλη της Αστυνομίας, δύο μοτοσικλετιστές του Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας, που βρίσκονταν στην περιοχή και περίπολο με ένα μέλος της Δύναμης από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν ένα άτομο να βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο και ο δρόμος ανακόπηκε, ώστε να μπορέσουν να το περιορίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, το πρόσωπο αυτό φαίνεται να συμπεριφερόταν παράξενα και πήδηξε από το στηθαίο που βρίσκεται στο κέντρο του αυτοκινητόδρομου και πήγε στην αντίθετη πλευρά.

Το μέλος της Αστυνομίας, που βρισκόταν με το όχημα ανταποκρίθηκε άμεσα, μετέβηκε στην αντίθετη πλευρά κυκλοφορίας, δηλαδή στην κατεύθυνση από Ριζοελιά προς Αγία Νάπα, ενώ σε μικρή απόσταση ακολουθούσαν οι μοτοσικλετιστές. Φαίνεται ότι σε κάποιο σημείο του δρόμου το μέλος της Αστυνομίας στάθμευσε το περιπολικό με αναμμένους τους φάρους και φαίνεται προσπάθησε να περιορίσει το άτομο, ώστε να τον μεταφέρει με ασφάλεια, εξωτερικά του δρόμου.

Όχημα που διερχόταν στον αυτοκινητόδρομο, τύπου SUV, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τόσο το μέλος της Αστυνομίας όσο και το άλλο πρόσωπο. Ο συνάδελφος φαίνεται να έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ το άλλο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου απεβίωσε μετά από λίγη ώρα.

Η σκηνή αποκλείστηκε, ο αυτοκινητόδρομος ανακόπηκε για κάποιο χρονικό διάστημα, έγιναν εξετάσεις και λήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τόσο από την Τροχαία Λάρνακας και την Τροχαία Αρχηγείου, που διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η διπλή θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση. Εξετάσεις έγιναν επίσης και από εμπειρογνώμονες της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ τη σκηνή επισκέφθηκε και ο ίδιος ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Επιπρόσθετα, τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στην Αστυνομία και οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες για τον θάνατο του Πέτρου Ελευθερίου, 50 ετών, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 15 και 13 χρονών, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής, εν ώρα καθήκοντος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top