Υπό πλήρη έλεγχο δασικές πυρκαγιές στις κοινότητες Αγίας Βαρβάρας και Δρούσιας

Υπό πλήρη έλεγχο δασικές πυρκαγιές στις κοινότητες Αγίας Βαρβάρας και Δρούσιας

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 εκδηλώθηκαν δυο δασικές πυρκαγιές στην επαρχία Πάφου.

Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:00 σε περιοχή της κοινότητας Αγία Βαρβάρα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 18:10, αφού έκαψε 2 δεκάρια με χαμηλή άγρια βλάστηση και χόρτα. Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς επιχείρησαν 2 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με 5 άτομα. Τις επιχειρήσεις του Τμήματος Δασών υποστήριξε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 πυροσβεστικά οχήματα με 4 άτομα και η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας με 1 πυροσβεστικό όχημα με 2 άτομα. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:34 σε περιοχή της κοινότητας Δρούσια. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 18:15, αφού έκαψε 1 δεκάριο με χαμηλή άγρια βλάστηση και χόρτα. Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς επιχείρησαν 1 πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών με 3 άτομα. Τις επιχειρήσεις του Τμήματος Δασών υποστήριξε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 1 πυροσβεστικό όχημα και 2 άτομα. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.