Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο: Ξυλοκόπησαν 13χρονο - Βούρκωσε ο πατέρας του περιγράφοντας το περιστατικό - Δείτε βίντεο

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο: Ξυλοκόπησαν 13χρονο - Βούρκωσε ο πατέρας του περιγράφοντας το περιστατικό  - Δείτε βίντεο

Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε σε σχολείο, καθώς ομάδα παιδιών χτύπησε 13χρονο με αποτέλεσμα να έχει μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ όπως αναφέρει ο πατέρας του δέχθηκε και απειλές.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», ο πατέρας του 13χρονου ανέφερε ότι προχωρεί σε επίσημη καταγγελία τόσο στην Αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και το σχολείο και το Υπουργείο Παιδείας.

«Πέμπουμε τα παιθκιά μας στο σχολείο για να μάθουν γράμματα… εξετάσαν το μωρό μου, ήταν μαυρισμένο σε διάφορους τόπους του κορμιού του», ανέφερε ο πατέρας του 13χρονου.

Συνέχισε τονίζοντας ότι: «τη Δευτέρα είπαν του “αύριο θα σε σκοτώσουμε στο ξύλο”, αν εκεί που τον έριξαν χτυπούσε χειρότερα; Του είπα να πάει, ότι κάνουν αστεία, δεν ήξερα…»

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα είπε ο πατέρας του:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE