Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο: Ξυλοκόπησαν 13χρονο - Βούρκωσε ο πατέρας του περιγράφοντας το περιστατικό - Δείτε βίντεο

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο: Ξυλοκόπησαν 13χρονο - Βούρκωσε ο πατέρας του περιγράφοντας το περιστατικό  - Δείτε βίντεο

Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε σε σχολείο, καθώς ομάδα παιδιών χτύπησε 13χρονο με αποτέλεσμα να έχει μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ όπως αναφέρει ο πατέρας του δέχθηκε και απειλές.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», ο πατέρας του 13χρονου ανέφερε ότι προχωρεί σε επίσημη καταγγελία τόσο στην Αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και το σχολείο και το Υπουργείο Παιδείας.

«Πέμπουμε τα παιθκιά μας στο σχολείο για να μάθουν γράμματα… εξετάσαν το μωρό μου, ήταν μαυρισμένο σε διάφορους τόπους του κορμιού του», ανέφερε ο πατέρας του 13χρονου.

Συνέχισε τονίζοντας ότι: «τη Δευτέρα είπαν του “αύριο θα σε σκοτώσουμε στο ξύλο”, αν εκεί που τον έριξαν χτυπούσε χειρότερα; Του είπα να πάει, ότι κάνουν αστεία, δεν ήξερα…»

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα είπε ο πατέρας του:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.