Το καλό ξεκίνημα… άνοιξε την όρεξη για ενίσχυση!

Το καλό ξεκίνημα… άνοιξε την όρεξη για ενίσχυση!

Στην Ανόρθωση προετοιμάζονται για το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΛ, την Κυριακή (1/10) στο «Αλφαμέγα».

Η «Κυρία» σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την περσινή και αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο. Σε 5 αναμετρήσεις, μετρά 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, αρκετά καλή συγκομιδή, αν και μπορούσε να έπαιρνε κάτι περισσότερο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, αφού προηγήθηκε με 2-0 και εν τέλει ισοφαρίστηκε σε 2-2.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE