Συμμετέχει στο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ του Αγίου Λαζάρου ο Γιώργος Τσαλίκης

Συμμετέχει στο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ του Αγίου Λαζάρου ο Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης σμίγει μαζι μας. Ταξιδεύει από την Ελλάδα με εθελοντικό πνεύμα για να συμμετάσχει στο 2ήμερο Ολοήμερο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ – “Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΣ” στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2023.

Οι καρδιές μας γεμίζουν ευγνωμοσύνη για την γενναιοδωρία του Γιώργου Τσαλίκη και την αγάπη που επιδεικνύει προς αυτόν τον φιλανθρωπικό/ ιερό σκοπό.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Τσαλίκη  Μαζί, κάνουμε τη διαφορά! Ενώνουμε δυνάμεις και προχωραμε. Γιορτάζει ο Άγιος Λάζαρος, γιορτάζει η αγάπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE