Συμμετέχει στο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ του Αγίου Λαζάρου ο Γιώργος Τσαλίκης

Συμμετέχει στο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ του Αγίου Λαζάρου ο Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης σμίγει μαζι μας. Ταξιδεύει από την Ελλάδα με εθελοντικό πνεύμα για να συμμετάσχει στο 2ήμερο Ολοήμερο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ – “Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΣ” στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2023.

Οι καρδιές μας γεμίζουν ευγνωμοσύνη για την γενναιοδωρία του Γιώργου Τσαλίκη και την αγάπη που επιδεικνύει προς αυτόν τον φιλανθρωπικό/ ιερό σκοπό.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Τσαλίκη  Μαζί, κάνουμε τη διαφορά! Ενώνουμε δυνάμεις και προχωραμε. Γιορτάζει ο Άγιος Λάζαρος, γιορτάζει η αγάπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE