Eύβοια: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε λαϊκή στο Αλιβέρι – Έπεσε σε πάγκους και τραυμάτισε 3χρονο παιδί

Eύβοια: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε λαϊκή στο Αλιβέρι – Έπεσε σε πάγκους και τραυμάτισε 3χρονο παιδί

Λίγο πριν τις 11 το πρωί έγινε το περιστατικό στη λαϊκή αγορά στο Αλιβέρι στην Εύβοια.

Για άγνωστο λόγο οδηγός αυτοκινήτου, ηλικίας 82 ετών, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και μπήκε σε δρόμο που ήταν σε εξέλιξη η λαϊκή αγορά.

Προκλήθηκε πανικός αφού το όχημα προσέκρουσε σε πάγκους. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί ο ίδιος αλλά και ένα παιδί ηλικίας 3 ετών που έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE