Τρίποντο κορυφής για την «Κυρία», πάλεψε για την ανατροπή η ΑΕΛ των δέκα παικτών

Τρίποντο κορυφής για την «Κυρία», πάλεψε για την ανατροπή η ΑΕΛ των δέκα παικτών

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από το στάδιο «Αλφαμέγα» η Ανόρθωσh, η οποία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επικράτησε της μαχητικής ΑΕΛ με 1-3 και πέρασε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας!

Η ομάδα της Αμμοχώστου έκανε... πάρτι στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 0-2 και έδειχνε να καθαρίζει από νωρίς το τρίποντο, κόντρα σε μία τραγική ΑΕΛ μέχρι εκείνο το σημείο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE