ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Παρισιού δεκάδες επιβάτες λόγω τεχνικού προβλήματος σε αεροσκάφος – Τι λέει η εταιρεία στο «Τ»

Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Παρισιού δεκάδες επιβάτες λόγω τεχνικού προβλήματος σε αεροσκάφος – Τι λέει η εταιρεία στο «Τ»

Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Παρισιού είναι από χθες Δευτέρα (02/10) δεκάδες επιβάτες της Cyprus Airways, λόγω τεχνικού προβλήματος στο αεροσκάφος της εταιρείας.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο επιβάτης της πτήσης που αναβλήθηκε αρκετές φορές μέσα σε λίγες ώρες, Μιχάλης Κουμής, ανέφερε ότι «είμαστε εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Παρισιού από χθες».

«Είναι τεράστια η ταλαιπωρία. Τεράστια ταλαιπωρία. Από χθες μας κοροϊδεύουν και μας αλλάζουν συνέχεια την ώρα αναχώρησής μας για Κύπρο. Ενώ θα πετούσαμε 11.40 το πρωί μας είπαν ότι θα υπήρχε λίγη καθυστέρηση κι η πτήση θα αναχωρούσε στις 12.15 το μεσημέρι, μετά μας 3 το απόγευμα, μετά 5.30 το απόγευμα και εν συνεχεία μας ενημέρωσαν ότι θα μας μεταφέρουν σε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση. Πήγαμε στο ξενοδοχείο κοιμηθήκαμε λίγο και μας έφεραν σήμερα το πρωί, πολύ νωρίς, γιατί θα αναχωρούσε η πτήση στις 6 το πρωί», πρόσθεσε.

Τελικά ερχόμενοι εδώ, συνέχισε, «μας είπαν και πάλι ότι πρέπει να περιμένουμε κι ότι θα υπάρξει νέα καθυστέρηση. Όταν ρωτήσαμε γιατί υπάρχει τόση καθυστέρηση, το μόνο που μας λέχθηκε είναι ότι υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος και αναμένουν να επιδιορθωθεί για να μπορέσουμε να πετάξουμε για Κύπρο. Ουσιαστικά ότι έγινε πριν μερικές μέρες με την πτήση της εταιρείας από Ρώμη επαναλαμβάνεται και σήμερα».

«Είμαστε σε μία πόλη, εγκλωβισμένοι σε ένα αεροδρόμιο, χωρίς να μας δίνουν έστω και την παραμικρή πληροφορία για το πότε αναμένεται να αναχωρήσουμε και να επιστρέψουμε στην Κύπρο. Δεν ξέρουμε πότε θα φύγουμε, εάν θα φύγουμε, και κυρίως πως θα φύγουμε από εδώ πέρα. Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία που βιώνουμε», τόνισε.

Πάντως, πηγή της Cyprus Airways με την οποία επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας, αφού επιβεβαίωσε το γεγονός, δηλαδή το τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος, ανέφερε ότι «το αεροσκάφος πλέον είναι εντάξει, διορθώθηκε το τεχνικό πρόβλημα, και αναμένουμε την τελική έγκριση για να μπορέσει να πετάξει από Γαλλία και να επιστρέψει Κύπρο».

«Εντός της μέρας, θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουν με κάποιο τρόπο στην Κύπρο οι επιβάτες, είτε με το ίδιο αεροσκάφος είτε με άλλο», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top