Καταφθάνει σήμερα στην Κύπρο ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης - Σειρά επαφών με κόμματα και Χριστοδουλίδη

Καταφθάνει σήμερα στην Κύπρο ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης - Σειρά επαφών με κόμματα και Χριστοδουλίδη

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί από σήμερα (3/10) το βράδυ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος την Τετάρτη θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο κ. Κασσελάκης φτάνει στη Λάρνακα σήμερα το βράδυ και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Κύπρο θα συναντηθεί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης θα καταθέσει στεφάνι στον Τύμβο Μακεδονίτισσας – Αεροσκάφος Norartlas – Mνημείο Μάνας του Αγνοουμένου αλλά και στα Φυλακισμένα Μνήματα. Στη συνέχεια θα έχει ακρόαση από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Κασσελάκης θα συναντηθεί, επίσης, με την Πρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου, τους Προέδρους του ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ και του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.

Ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει, επίσης, επίσκεψη στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους όπου θα ενημερωθεί για το έργο της Επιτροπής. Θα έχει, επίσης, μια σύντομη ξενάγηση στη νεκρή ζώνη από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας ενώ την Πέμπτη θα καταθέσει, μαζί με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ στεφάνι στο Μνημείο των Καβάζογλου-Μισιαούλη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE