Νέα πρόκληση από το ψευδοκράτος - Προβάλλει τις τουριστικές του δυνατότητες στη Βουδαπέστη

Νέα πρόκληση από το ψευδοκράτος - Προβάλλει τις τουριστικές του δυνατότητες στη Βουδαπέστη

Εκδήλωση προβολής των τουριστικών δυνατοτήτων του ψευδοκράτους παρουσιάστηκε σε κοινή εκδήλωση που διοργανώθηκε για την 25η επέτειο των πτήσεων των Τουρκικών Αερογραμμών (THY) στη Βουδαπέστη, από την αεροπορική εταιρεία και το «γραφείο αντιπροσωπείας» του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι οι Τουρκικές Αερογραμμές έχουν αυξήσει το μερίδιο αγοράς τους στην Ουγγαρία. Ο «αντιπρόσωπος» του ψευδοκράτους στη Βουδαπέστη, Οζγκιούρ Εζέλ και στελέχη της THY έκαναν μια παρουσίαση στα κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία της Ουγγαρίας με στόχο να συμβάλουν στον τουρισμό της «βόρειας Κύπρου».

Η παρουσίαση, στην οποία εξηγήθηκαν οι ευκαιρίες που προσφέρει το ψευδοκράτος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για ταξίδια με την THY με προαιρετική διαμονή στην Κωνσταντινούπολη, προσέλκυσε την προσοχή των ουγγρικών ταξιδιωτικών γραφείων, αναφέρεται στα δημοσιεύματα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE