LIKE ONLINE

Το Reddit επιβραβεύει πλέον τους χρήστες με viral αναρτήσεις - Τους δίνει... χρήματα

Το Reddit επιβραβεύει πλέον τους χρήστες με viral αναρτήσεις - Τους δίνει... χρήματα

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να δώσετε στο Reddit ορισμένες προσωπικές πληροφορίες. Οι πληρωμές εξαρτώνται επίσης κυρίως από το πόσους χρυσούς πόντους λαμβάνετε στις αναρτήσεις

Το Reddit κάνει ανάλογο με το Twitter και πρόκειται να πληρώνει τους χρήστες με χρήματα για τη δημοσίευση viral περιεχομένου στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν μέσω ενός νέου «Προγράμματος Συντελεστών» που ανακοίνωσε το Reddit. «Μόλις εγγραφούν στο πρόγραμμα, οι redditors θα λαμβάνουν πληρωμές σε μηνιαία βάση. Τα κέρδη που λαμβάνει ένας redditor υπολογίζονται με βάση το ποσό του κάρμα που κέρδισε και του χρυσού που έλαβε», ανέφερε η εταιρεία.

Το Reddit διαθέτει ήδη το πρόγραμμα σε χρήστες στις ΗΠΑ. Η εταιρεία εμπορεύεται το σύστημα ως τρόπο λήψης μετρητών από τους πόντους κάρμα σας ή τις συνολικές θετικές ψήφους που έχουν λάβει οι αναρτήσεις ή τα σχόλιά σας από την κοινότητα. Αλλά στην πραγματικότητα, το κάρμα παίζει μόνο δευτερεύοντα ρόλο στον καθορισμό μιας πιθανής πληρωμής.

Αντίθετα, το πόσο «χρυσό» ή νόμισμα Reddit έχουν λάβει οι αναρτήσεις σας, είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας για τον υπολογισμό της πληρωμής σας.

Η εταιρεία αναβάθμισε το νόμισμα χρυσού, έναν επιπλέον τρόπο για να ανταμείψετε μία ανάρτηση που σας αρέσει. Το χρυσό νόμισμα είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά από όλους τους χρήστες, αλλά κοστίζει 1,99$ ανά νόμισμα, που δεν είναι καθόλου φθηνά.

Το Reddit σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα έσοδα από τα νομίσματα για να ανταμείψει τους χρήστες στο Πρόγραμμα Συντελεστών. Ο υπολογισμός λειτουργεί ως εξής: Εάν λάβατε 100 έως 4.999 πόντους κάρμα τους τελευταίους 12 μήνες, μπορείτε να κερδίσετε 0,90$ ανά χρυσό που έλαβαν οι αναρτήσεις σας σε ένα μήνα. Εάν λάβατε 5.000 πόντους κάρμα ή περισσότερους, τότε μπορείτε να κερδίσετε ένα ελαφρώς υψηλότερο επιτόκιο με 1$ ανά χρυσό.

Ως εκ τούτου, τα κέρδη εξαρτώνται πολύ περισσότερο από το χρυσό νόμισμα που λαμβάνεται, παρά από το κάρμα/upvotes, τα οποία μπορούν να δοθούν ελεύθερα. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι οι χρήστες θα πρέπει να περάσουν από μια «διαδικασία επαλήθευσης» για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Αυτό συνεπάγεται την υποβολή ορισμένων προσωπικών στοιχείων, όπως το νόμιμο όνομα, την ημερομηνία γέννησης και πιθανώς την ταυτότητά σας, εάν το ζητήσει το Reddit. Οι χρήστες θα πρέπει επίσης να δώσουν έναν Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης ή έναν Ατομικό Αριθμό Αναγνώρισης Φορολογούμενου για να λάβουν τις πληρωμές από τον πάροχο πληρωμών του Reddit, Stripe.

Επιπλέον, το Reddit περιορίζει το Πρόγραμμα Συντελεστών σε λογαριασμούς χρηστών σε «καλή κατάσταση», που σημαίνει ότι δεν παραβίασαν ποτέ τους κανόνες της πλατφόρμας. Οι αναρτήσεις που γίνονται σε κοινότητες Not-Safe-For-Work ή που περιέχουν πορνό απαγορεύεται επίσης να λαμβάνουν πληρωμές.

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες στις ΗΠΑ μπορούν να εγγραφούν στο Πρόγραμμα Συνεργατών, επισκεπτόμενοι τη σελίδα προφίλ τους στο Reddit. «Σε κινητό, πατήστε το avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία», έγραψε η εταιρεία σε ένα έγγραφο υποστήριξης. «Στο reddit.com, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας στην επάνω δεξιά γωνία για να εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού. Θα δείτε μια καρτέλα για το Πρόγραμμα Συντελεστών με ένα εικονίδιο πορτοφολιού δίπλα της. Το επιλέγετε για να ανοίξετε τη σελίδα μάρκετινγκ. Εάν πληροίτε τα κριτήρια, το κουμπί Get Verified to Start Earning, θα μπορεί να πατηθεί».

ΠΗΓΗ: Pcmag.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top