ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση μέχρι τις 18/10 ο 20χρονος που έκλεψε τσάντα από αυτοκίνητο στο Παραλίμνι

Υπό κράτηση μέχρι τις 18/10 ο 20χρονος που έκλεψε τσάντα από αυτοκίνητο στο Παραλίμνι

Υπό κράτηση μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία θα ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία εναντίον νεαρού ηλικίας 20 ετών, ο οποίος είναι ύποπτος για υπόθεση κλοπής περιουσίας από σταθμευμένο όχημα στο Παραλίμνι.

Οι ανακριτές της υπόθεσης προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης, σε καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο όρισε την 18η Οκτωβρίου ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο Δημόσιος Κατήγορος, λόγω των προηγούμενων καταδικών του 20χρονου και της παραβατικής του συμπεριφοράς, ζήτησε από το Δικαστήριο, όπως ο νεαρός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία της δίκης του, αίτημα το οποίο το Σώμα αποδέχθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος συνελήφθη λίγο μετά τις 7:30 χθες (3/10) το βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Η κλοπή, σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, διαπράχθηκε γύρω στη 1:00 χθες (3/10)  το μεσημέρι, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο, αλλά ξεκλείδωτο, σε περιοχή στο Παραλίμνι. Από το όχημα φέρεται να κλάπηκε η τσάντα της ιδιοκτήτριας του, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τσαντάκι με χρηματικό ποσό 65 ευρώ, μία άδεια οδήγησης, και άλλα αντικείμενα.

Αφού στην Αστυνομία δόθηκε η περιγραφή προσώπου που θεάθηκε να περιφέρεται ύποπτα στην περιοχή όπου διαπράχθηκε η κλοπή, τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου εντόπισαν τον ύποπτο, ο οποίος ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη της κλοπής. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, ο ύποπτος υπέδειξε στα μέλη της Αστυνομίας συγκεκριμένο σημείο, όπου ανευρέθηκε μέρος της περιουσίας που είχε κλαπεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: 29χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου - Στη δημοσιότητα το όνομά του

Τάφος - Οπλοστάσιο: Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο συλληφθέντες - Δείτε φωτογραφία από τα όπλα που βρήκαν οι Αρχές

Πρατήρια καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Στιγμές τρόμου στον Μούτταλο: Άγνωστοι έκλεψαν πάνω από €5.000 - Έριξαν πυροβολισμούς

Adele: Τα συγχαρητήρια που έδωσε δημόσια στην κόρη του συντρόφου της



ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

Όσο πλησιάζουμε στις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, το προεκλογικό σκηνικό παίρνει φωτιά, με τα κόμματα να επιστρατεύουν όλο το δυναμικό τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά τις δημοσκοπήσεις, όσες είδαν το φως της δημοσιότητας και τα όσα καταγράφονται, τα κόμματα προχωρούν σε δικές τους εσωτερικές δημοσκοπήσεις στις οποίες καταγράφονται οι προθέσεις των ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top