ΔΗΣΥ για εν δυνάμει υποψηφίους: «Ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί μέχρι σήμερα για συγκεκριμένο πρόσωπο»

ΔΗΣΥ για εν δυνάμει υποψηφίους: «Ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί μέχρι σήμερα για συγκεκριμένο πρόσωπο»

«Ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί μέχρι σήμερα για συγκεκριμένο πρόσωπο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ΔΗΣΥ αναφορικά με δημοσιεύματα για εν δυνάμει υποψηφίους του κόμματος.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

Σε σχέση με δημοσιεύματα και αναλύσεις που φέρουν ορισμένους εν δυνάμει υποψήφιους είτε να προκρίνονται είτε να αποκλείονται, ο Δημοκρατικός Συναγερμός διευκρινίζει πως ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί μέχρι σήμερα για συγκεκριμένο πρόσωπο.

Στη βάση της ομόφωνης απόφασης του Πολιτικού Γραφείου για συνεργασίες με άλλες πολιτικές δυνάμεις, θα ακολουθηθούν όλες οι διαφανείς διαδικασίες όπως αποφασίστηκαν στη συνεδρία του Πολιτικού γραφείου στις 2 Οκτωβρίου 2023. Ήδη έχουν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις με τη βάση της Παράταξης καθώς και με την ευρύτερη κοινωνία των πολιτών.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Ευθύμιος Δίπλαρος, ως ο καθ’ ύλην αρμόδιος με βάση το Καταστατικό, και με τη συμβολή των τριών Αντιπροέδρων, ολοκληρώνει σύντομα τον κύκλο διαβούλευσης με τις Επαρχιακές Γραμματείες. Ακολούθως η αξιολόγηση και οι τελικές εισηγήσεις θα υποβληθούν στο Εκτελεστικό Γραφείο το οποίο θα καταθέσει τις προτάσεις του στο Πολιτικό Γραφείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.