Όχημα «έκοψε» το δρόμο σε σκούτερ - Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου

Όχημα «έκοψε» το δρόμο σε σκούτερ - Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου

Δεκαεπτάχρονος, που επέβαινε σε σκούτερ, παρασύρθηκε από όχημα το βράδυ της Τετάρτης στην Πάφο, στον παραλιακό δρόμο Χλώρακας - Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος επέβαινε σε σκούτερ και κατευθυνόταν από την περιοχή της Χλώρακας προς τον Κόλπο των Κοραλίων.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποια στιγμή οδηγός εξήλθε με το όχημα της από τον χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στη λεωφόρο, με κατεύθυνση την Πάφο και ανέκοψε την πορεία του νεαρού με το σκούτερ.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο νεαρός υπέστη κάταγμα του αριστερού μηριαίου οστού.

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE