Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 12.30μ.μ. χθες, στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, στην Παρεκκλησιά, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 18χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 51χρονος κάτοικος Λεμεσού. Μετά τη σύγκρουση η μοτοσικλέτα παρέκκλινε της πορείας της, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε περίφραξη και ο 18χρονος, να εκτιναχθεί στην αυλή υποστατικού.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τροχαίο στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο 18χρονος μοτοσικλετιστής
Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ενδοκράνια αιμορραγία. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ακολούθως διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία, στη μονάδα εντατικής θεραπείας, του νοσοκομείου. Η κατάσταση της υγείας του, περιγράφεται ως κρίσιμη.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις