Κάνει πάρτι το Twitter – Δεν ήξερε που να βάλει το στεφάνι ο Κασσελάκης – Δείτε βίντεο

Κάνει πάρτι το Twitter – Δεν ήξερε που να βάλει το στεφάνι ο Κασσελάκης – Δείτε βίντεο

Την πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη χώρα μας,  πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Χθες Τετάρτη (5/10) έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και πραγματοποίησε συναντήσεις με αρχηγούς κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Κατά την κατάθεση του στεφανιού στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, έλαβε χώρα μια άβολη στιγμή, αφού ο κύριος Κασσελάκης δεν ήξερε που να το τοποθετήσει και έψαχνε βοήθεια από τους γύρω του.

Το twitter δεν άργησε να κάνει «πάρτι» τρολάροντας την στιγμή αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE