Πατέρας επιχείρησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του στην Χαλκίδα

Πατέρας επιχείρησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του στην Χαλκίδα

Αποτροπιασμό προκαλεί μία υπόθεση που εξετάζεται από τις Αρχές στη Χαλκίδα και αφορά στην καταγγελία μίας μητέρας ότι ο εν διαστάσει σύζυγό της επιχείρησε να βιάσει τον 9χρονο γιο τους μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σοκαριστική καταγγελία έγινε από την 49χρονη μητέρα του παιδιού το απόγευμα της Τετάρτης (4/10), όταν η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και ανέφερε ότι ο 39χρονος, ενώ τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, αποπειράθηκε να βιάσει τον γιο τους.

Ο 39χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ο ανήλικος αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE