Μαθήτρια έκανε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση - Σε διαθεσιμότητα ο καθηγητής της

Μαθήτρια έκανε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση - Σε διαθεσιμότητα ο καθηγητής της

Υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, διερευνά η Αστυνομία μετά από καταγγελία μαθήτριας εναντίον του καθηγητή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η εν λόγω μαθήτρια προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση, πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Μέλη της Δύναμης προχώρησαν στη σύλληψη του καθηγητή, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες συνεχίζονται με την Αστυνομία να λαμβάνει καταθέσεις τόσο από το περιβάλλον του καθηγητή, όσο και από το σχολείο.

 * Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE