Πτώμα στη Λεμεσό: «Πέπλο μυστηρίου» πάνω από την υπόθεση – Συνεχίζονται οι έρευνες

Πτώμα στη Λεμεσό: «Πέπλο μυστηρίου» πάνω από την υπόθεση – Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για διαλεύκανση της υπόθεσης, με τη σορό που εντοπίστηκε στη Λεμεσό την περασμένη Τρίτη (3/10).

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Κώστα Μιχαήλ, «σήμερα Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, θα συνεχιστούν οι έρευνες στη σορό η οποία, βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση. Ανθρωπολόγοι διενήργησαν χθες (05/10) ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση στην σκελετοποιημένη σορό, με τη διαδικασία να διακόπτεται».

Από τα δείγματα που λήφθηκαν μέχρι στιγμής, συνέχισε, «δεν έχει εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα που να κατευθύνει τις Αρχές ως προς την ηλικία και το φύλο της σορού, αλλά ούτε και προς το χρονικό διάστημα ή τις συνθήκες που επήλθε ο θάνατος του».

Σημειώνεται ότι, η σορός είχε παραληφθεί και μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ εντοπίστηκαν αθλητικά παπούτσια και παντελόνι στο σημείο που βρέθηκε ο σκελετός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.

BEST OF TOTHEMAONLINE