ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Βροχή» τα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις μέσα σε 12 ώρες - Τι αφορούσαν οι καταγγελίες

«Βροχή» τα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις μέσα σε 12 ώρες - Τι αφορούσαν οι καταγγελίες

Συνολικά 206 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, προέκυψαν από τροχονομικούς οδικούς ελέγχους που έγιναν από μέλη των Ουλαμών Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (Ο.Π.Ο.Δ) Αρχηγείου και Αυδήμου και μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.Μ.Ο), καθώς και των τοπικών Τμημάτων Τροχαίας σε παγκύπριο επίπεδο.

Οι τροχονομικοί έλεγχοι διεξήχθησαν μεταξύ των ωρών 6 το πρωί χθες με 6 το πρωί σήμερα, στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Η πλειοψηφία των καταγγελιών που διενεργήθηκαν αφορούσε αδικήματα, τα οποία αποδεδειγμένα αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων. Από αυτές ξεχωρίζουν 49 καταγγελίες, οι οποίες διενεργήθηκαν για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, καθώς και άλλες 10 καταγγελίες που αφορούσαν στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Επίσης, προέκυψαν άλλες 33 καταγγελίες που αφορούσαν οχήματα που δεν είχαν άδεια κυκλοφορίας και πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Επίσης, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών διενήργησαν τροχονομικούς έλεγχους στην πόλη της Λεμεσού όπου προέκυψαν συνολικά 43 καταγγελίες. Από αυτές οι 4 αφορούσαν στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 5 καταγγελίες για μη έγκυρο πιστοποιητικό ασφάλειας, 3 καταγγελίες για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 2 καταγγελίες για ακινητοποιημένο ή διαγραμμένο όχημα, ενώ άλλοι 71 οδηγοί καταγγέλθηκαν για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια. Μοναδικός στόχος είναι η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης από όλους τους χρήστες των δρόμων και η πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top