Ισραήλ: Το SMS 23χρονου αγνοούμενου στους γονείς του - «Σας αγαπώ και συγνώμη»

Ισραήλ: Το SMS 23χρονου αγνοούμενου στους γονείς του - «Σας αγαπώ και συγνώμη»

Οι γονείς του 23χρονου Χερς Γκόλντμπεργκ Πόλιν αναζητούν τον γιο τους, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ βρισκόταν σε πάρτι στο βόρειο Νεγκέβ στο Ισραήλ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Το πάρτι διακόπηκε από τρομοκράτες της Χαμάς, οι οποίοι άρχισαν να απαγάγουν και να επιτίθενται στους παρευρισκόμενους.

Γεννημένος στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, ο Χερς και η οικογένειά του αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ιερουσαλήμ όταν ήταν μόλις επτά ετών.

O 23χρονος έστειλε SMS στους γονείς του το Σάββατο, στο οποίο έγραψε «σας αγαπώ και συγγνώμη», όπως δήλωσε ο πατέρας του στη Jerusalem Post. «Θέλουμε απλά να τον δούμε να επιστρέφει σπίτι ασφαλής» δήλωσε ο πατέρας του στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 23χρονος, μετά το τέλος της θητείας του, απολάμβανε τα ταξίδια και τα μουσικά φεστιβάλ. Εργαζόταν τόσο ως γιατρός όσο και ως σερβιτόρος για να προσπαθήσει να μαζέψει χρήματα για να επισκεφθεί την Ινδία, είπε ο πατέρας του.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Νέα κρούσματα στα Λειβάδια - Ανάστατοι οι κτηνοτρόφοι στην Αραδίππου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αφθώδης πυρετός: Νέα κρούσματα στα Λειβάδια - Ανάστατοι οι κτηνοτρόφοι στην Αραδίππου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε συναγερμό τέθηκαν για τρίτη ημέρα οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, οι οποίες μετά τους ελέγχους που διενήργησαν σε κτηνοτροφικές μονάδες στα Λειβάδια, εντόπισαν νέα κρούσματα του αφθώδους πυρετού.

BEST OF TOTHEMAONLINE