Θεσσαλονίκη: Συμμορία ανηλίκων λήστευε επιβάτες σε λεωφορεία - Άρπαζαν τις αλυσίδες από τον λαιμό επιβατών

Θεσσαλονίκη: Συμμορία ανηλίκων λήστευε επιβάτες σε λεωφορεία - Άρπαζαν τις αλυσίδες από τον λαιμό επιβατών

Συμμορία ανηλίκων άρπαζε με τη βία αλυσίδες λαιμού από επιβάτες σε λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη.

Ως μέλη της συμμορίας ανηλίκων κατηγορούνται πέντε νεαροί, ηλικίας 14 και 16 ετών. Οι 4 ήδη συνελήφθησαν ενώ ο πέμπτος ταυτοποιήθηκε. Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, όταν με χρήση σωματικής βίας απέσπασαν μία αλυσίδα με σταυρό από 74χρονη επιβάτιδα λεωφορείου. Το περιστατικό έγινε όταν το λεωφορείο έκανε στάση στον σταθμό των ΚΤΕΛ, στη Μενεμένη.

Η πράξη τους καταγγέλθηκε στην Άμεση Δράση και στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί που τους εντόπισαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η φερόμενη δράση των μελών της συμμορίας ανηλίκων, ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο. Η συμμορία ανήλικων εμπλέκεται σε 8 περιπτώσεις ληστειών και άλλες 4 περιπτώσεις κλοπών. Οι 2 απ’ αυτές έγιναν από ταξί και οι άλλες 2 από αστικά λεωφορεία, όταν σ’ αυτά υπήρχε συνωστισμός.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE