Πήγαν να παραλάβουν δέμα με 10 κιλά ναρκωτικά - Τους τσάκωσαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών

Πήγαν να παραλάβουν δέμα με 10 κιλά ναρκωτικά - Τους τσάκωσαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών

Στο πλαίσιο ενεργειών που γίνονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κυπριακή Δημοκρατία, συνελήφθησαν χθες το πρωί δύο 36χρονοι και ένας 40χρονος.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που έγινε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων σε δέμα που αφίχθηκε στην Κύπρο από Τρίτη χώρα, εντοπίστηκαν σε αυτό πέντε συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ξηρή φυτική ύλη που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, συνολικού βάρους 10 κιλών και 442 γραμμαρίων.

Ενημερώθηκε σχετικά η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) μέλη της οποίας μετέβησαν χθες το πρωί σε συγκεκριμένη εταιρεία ταχυμεταφορών όπου παρουσιάστηκε ως παραλήπτης ο ένας 36χρονος, ο οποίος συνοδευόταν από τον δεύτερο 36χρονο.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα ενώ συνελήφθη και πρόσωπο ηλικίας 40 ετών το οποίο φέρεται να μετέφερε τους δύο για να παραλάβουν το δέμα.

Οι τρείς συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας μετά από πληροφορίες για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης νέων πυρκαγιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE