LIKE ONLINE

The Crown: Τι θα δούμε στην τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς

The Crown: Τι θα δούμε στην τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς

Το βασιλικό δράμα του Netflix, «The Crown», που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 21 βραβεία Emmy, παρουσίασε χθες ένα συναρπαστικό teaser για την έκτη και τελευταία σεζόν του, που θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου, ενώ το δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει στις 14 Δεκεμβρίου. Αυτή η καταληκτική σεζόν θα βυθίσει τους θεατές στα ταραχώδη χρόνια από το 1997 έως το 2005, αποκλείοντας όμως την εποχή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όπως δήλωσε προηγουμένως ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix για την τελευταία σεζόν προϊδεάζει για μια συναρπαστική αφήγηση: «Μια σχέση ανθίζει μεταξύ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι Φαγιέντ, αλλά ένα μοιραίο ταξίδι με αυτοκίνητο έχει καταστροφικές συνέπειες. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσπαθεί να επανενταχθεί στη ζωή στο Ίτον μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, ενώ η μοναρχία παλεύει με την αλλαγή του δημόσιου αισθήματος. Εν τω μεταξύ, καθώς γιορτάζει το χρυσό της ιωβηλαίο, η βασίλισσα Ελισάβετ αναλογίζεται το μέλλον της μοναρχίας εν μέσω της ένωσης του Καρόλου και της Καμίλα και της ανάδυσης ενός νέου βασιλικού παραμυθιού με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ».

 

 

Το πρώτο teaser για τη φετινή σεζόν ρίχνει τα φώτα στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, παρουσιάζοντας και τις τρεις ηθοποιούς που την έχουν υποδυθεί – την Claire Foy, την Olivia Colman και την Imelda Staunton – από την έναρξη της σειράς το 2016. Σε ένα δραματικό voiceover, τονίζεται το καθήκον της βασίλισσας: «Το στέμμα είναι ένα σύμβολο μονιμότητας. Είναι κάτι που είσαι, όχι αυτό που κάνεις. Κάποιο μέρος του φυσικού μας εαυτού πάντα χάνεται. Όλοι έχουμε κάνει θυσίες. Δεν είναι επιλογή. Είναι καθήκον. Αλλά τι γίνεται με τη ζωή που άφησα στην άκρη; Η γυναίκα που άφησα στην άκρη».

Παρά το πέρασμα του χρόνου μέσα στην ιστορία, μεγάλο μέρος του καστ θα παραμείνει σταθερό με αυτό της 5ης σεζόν. Η Elizabeth Debicki θα επαναλάβει τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, μαζί με τον Dominic West ως πρίγκιπα Κάρολο, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Emma Corrin και τον Josh O’Connor, οι οποίοι υποδύθηκαν το ζευγάρι στην 4η σεζόν. Η Olivia Williams θα επιστρέψει ως Camilla Parker Bowles, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο της. Η Imelda Staunton θα συνεχίσει να υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, υποστηριζόμενη από τον Jonathan Pryce ως πρίγκιπα Φίλιππο και τη Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

 

Ο Salim Daw θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Mohamed Al Fayed και ο Khalid Abdalla θα επιστρέψει ως Dodi Fayed. Επιπλέον, ο πρωτοεμφανιζόμενος Rufus Kampa θα κάνει το ντεμπούτο του ως νεαρός πρίγκιπας William, ενώ ο Fflyn Edwards θα ενταχθεί στο καστ ως νεαρός πρίγκιπας Harry.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι το πρώτο μέρος, που περιλαμβάνει τέσσερα επεισόδια, θα εξερευνήσει τη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Φαγιέντ, με αποκορύφωμα το τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, όταν η πριγκίπισσα ήταν μόλις 37 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προβολή των σκηνών του θανάτου, έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις.

Το δεύτερο μέρος της τελευταίας σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια, που θα εμβαθύνουν στα επακόλουθα του τραγικού θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Θα παρακολουθήσει τις εμπειρίες του έφηβου πρίγκιπα Γουίλιαμ στο σχολείο, την πλοήγηση της βασιλικής οικογένειας στις αντιδράσεις του κοινού, τον γάμο του Καρόλου και της Μπόουλς το 2005 και το εκκολαπτόμενο ειδύλλιο μεταξύ του Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top