Συνολικά 57 άτομα έφτασαν με πλοιάριο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου - Μεταφέρθηκαν στο Πουρνάρα

Συνολικά 57 άτομα έφτασαν με πλοιάριο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου - Μεταφέρθηκαν στο Πουρνάρα

Συνολικά 57 άτομα εντοπίστηκαν σε πλοιάριο το απόγευμα της Πέμπτης, 12 Οκτωβρίου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι πλοιάριο με 57 επιβάτες εντοπίστηκε γύρω στις 18.30 χθες το απόγευμα, από τη Λιμενική Αστυνομία, νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας έσπευσε στο σημείο και συνόδευσε το πλοιάριο στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου όπου έγινε καταγραφή των επιβατών - 48 άνδρες, 5 γυναίκες και 4 παιδιά - και λήφθηκαν τα στοιχεία τους.

Στη συνέχεια τα 57 άτομα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ/κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.