Μέσα σε μια εβδομάδα πάνω από 200 παράνομοι μετανάστες επέστρεψαν στην χώρα τους - Συνεχίζουν οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας

Μέσα σε μια εβδομάδα πάνω από 200 παράνομοι μετανάστες επέστρεψαν στην χώρα τους  - Συνεχίζουν οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας

Πέραν των 100 προσώπων, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, αναχώρησαν σήμερα από τη χώρα μας, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας, για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών στις χώρες καταγωγής τους.

Συνολικά, από τις 7 Οκτωβρίου, μέχρι και σήμερα 13 Οκτωβρίου 2023, αναχώρησαν 206 υπήκοοι τρίτων χωρών, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο.

Από την αρχή του χρόνου, 8694 άτομα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν αναχωρήσει. Από αυτούς 1672 έχουν απελαθεί, 5769 έχουν επιστρέψει εθελούσια και 1253 μετεγκαταστάθηκαν σε άλλα Κράτη Μέλη της ΕΕ.

Την ίδια περίοδο, οι παράνομες αφίξεις υπηκόων τρίτων χωρών στην Κύπρο, ανέρχονται στις 7914.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, για μεγιστοποίηση του αριθμού επιστροφών, συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE