Στα κρατητήρια 30χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ

Στα κρατητήρια 30χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», 30χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στα κρατητήρια για περιστατικό που έγινε έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία, όπου μέσα διέμενε η ομάδα της Αστάνα.

 

Το ιστορικό…

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Αστάνα, 30 νεαρά πρόσωπα μετέβησαν απέναντι από το οίκημα του σωματείου, στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου Χίλτον και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες, κροτίδες και ξύλα προκαλώντας ανησυχία και ζημιές σε αυτοκίνητο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE