Τρόμος για ζευγάρι στη Λεμεσό: 24χρονος πήγε έξω από το σπίτι τους κρατώντας το G-3!

Τρόμος για ζευγάρι στη Λεμεσό: 24χρονος πήγε έξω από το σπίτι τους κρατώντας το G-3!

Συνελήφθη χθες Τρίτη (1/9) βάσει δικαστικού εντάλματος 24χρονος και αντιμετωπίζεις τις κατηγορίες της παράνομης κατοχής και μεταφοράς όπλου και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 24χρονος κάτοικος Λεμεσού μετά από έντονη λογομαχία και παρατήρηση που δέχτηκε από γειτόνισσα του, μπήκε στο σπίτι του, άρπαξε το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G-3 και με αυτό κατευθύνθηκε προς το σπίτι του ζευγαριού.

Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι γείτονες του, έντρομοι έτρεξαν να κρυφτούν, καλώντας παράλληλα και την Αστυνομία, καθώς θεωρήθηκε ότι ο νεαρός ήταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου και κινδύνευε η ζωή τους.

Ευτυχώς για καλή τους τύχη, μόλις το ζευγάρι πανικόβλητο έτρεξε να φύγει από τη βεράντα απ’ όπου βρίσκονταν, αποχώρησε χωρίς να υπάρξουν άλλα παρατράγουδα.

Ο 24χρονος πάντως σε κατάθεση του αρνείται το γεγονός ότι έστρεψε το G-3 εναντίον των γειτόνων του με τους οποίους διαπληκτίστηκε νωρίτερα επειδή του έκαναν παρατήρηση για τους σκύλους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.