ΕΛΛΑΔΑ

Απάνθρωποι δηλητηρίασαν 12 μικρά γατάκια στην Πάτρα

Απάνθρωποι δηλητηρίασαν 12 μικρά γατάκια στην Πάτρα

Φρίκη και οργή σκόρπισε η αποτρόπαια μαζική θανάτωση 12 μικρών γατιών με δηλητηριασμένα «μεζεδάκια» στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας. Τα άτυχα ζωάκια που βρέθηκαν να σπαράζουν από τους πόνους δεν άντεξαν, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι κάτοικοι να τα σώσουν.

Οι εργαζόμενοι σε ένα εστιατόριο στην Παραλία Προαστίου που φρόντιζαν από τη γέννησή τους τα 12 γατάκια, τα βρήκαν δηλητηριασμένα και ειδοποίησαν την κτηνίατρο του Δήμου, η οποία προσπάθησε να τα κρατήσει στη ζωή χορηγώντας τους αντίδοτα με ενέσεις. Όμως, ξεψύχησαν το ένα μετά το άλλο μέσα σε τρεις ημέρες, προκαλώντας θλίψη στους κατοίκους της περιοχής.

Μετά τις καταγγελίες που υπέβαλαν, στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί του Α’ τμήματος Πάτρας οι οποίοι προσπαθούν να εντοπίσουν τον απάνθρωπο δράστη από τα πλάνα που πήραν από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω σπιτιών και η έρευνα για την ταυτοποίησή του βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top