Αλλοδαπός μπήκε σε τράπεζα, φώναζε και προκάλεσε ζημιές – Συνελήφθη από τις Αρχές

Αλλοδαπός μπήκε σε τράπεζα, φώναζε και προκάλεσε ζημιές – Συνελήφθη από τις Αρχές

Σε κινητοποίηση τέθηκε πριν από λίγο η Αστυνομία, μετά από πληροφορία για αλλοδαπό άνδρα ο οποίος, φαίνεται να μπήκε σε τράπεζα, να φώναζει και να προκαλεί ζημιές σε εξοπλισμό του υποκαταστήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λευκωσία και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξεκίνησε να φωνάζει στη μητρική του γλώσσα και να προκαλεί ζημιές σε εξοπλισμό.

Στο σημείο έσπευσαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ακινητοποιώντας και συλλαμβάνοντας τον δράστη.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE