Βρετανία: Εντόπισαν πτώμα που πιστεύεται ότι ανήκει σε 55χρονο κυπριακής καταγωγής

Βρετανία: Εντόπισαν πτώμα που πιστεύεται ότι ανήκει σε 55χρονο κυπριακής καταγωγής

Μέλη των Βρετανικών Αρχών που αναζητούσαν τον αγνοούμενο Κύπριο του Ηνωμένου Βασιλείου, Carlos Kalozoes, βρήκαν σήμερα το πρωί (22 Οκτωβρίου) ένα πτώμα.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ταυτότητα, πιστεύεται ότι πρόκειται για τον 55χρονο που αγνοείται από τη Δευτέρα. Οι πλησιέστεροι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί και υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς.

Ο θάνατός του προς το παρόν δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή.

Πηγή: parikiaki.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE