LIKE ONLINE

«Πάρε γάτα»: Το ασυνήθιστο σημείωμα γιατρού στην ασθενή του - Η οδηγία και η σύσταση για εμβολιασμό

«Πάρε γάτα»: Το ασυνήθιστο σημείωμα γιατρού στην ασθενή του - Η οδηγία και η σύσταση για εμβολιασμό

Αφού την εξέτασε, ο πνευμονολόγος της Ρόμπιν Σάιπ της έδωσε ένα χαρτί με τις οδηγίες του. Διαβάζοντας τη φράση που ήταν στην κορυφή της σελίδας, η 67χρονη εξεπλάγη: «Πάρε γάτα».

Όταν ο Ερλ Κινγκ άρχισε να εξετάζει τη Ρόμπιν Σάιπ, παρατήρησε πως η γυναίκα ήταν βουρκωμένη. Γιατρός και ασθενής γνωρίζονται εδώ και 15 χρόνια. Ο πνευμονολόγος, λέει η 67χρονη, της έχει σώσει τρεις φορές τη ζωή, ενώ νοσηλευόταν στην εντατική, καθώς πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Έτσι, όταν ο γιατρός τη ρώτησε τι έχει, η γυναίκα από τη Βιρτζίνια του είπε πως πρόσφατα πέθανε η γάτα της. Εξομολογήθηκε ότι ήταν πραγματικά λυπημένη και ένιωθε μοναξιά.

Ο Κινγκ, συνεχίζοντας την εξέταση, της είπε πως πρέπει να σκεφθεί να υιοθετήσει μία νέα γάτα. Όταν τελείωσε η εξέταση, της έδωσε ένα χαρτί με τις οδηγίες του: να κάνει το εμβόλιο για τη γρίπη τον Οκτώβριο, αυτό για τον κορωνοϊό τον Νοέμβριο και πάνω πάνω στη λίστα είχε γράψει «πάρε γάτα».

Όπως εξηγεί ο πνευμονολόγος, είναι αρκετά χρόνια γιατρός ώστε να ξέρει καλά πως οι ασθενείς δεν ακολουθούν πάντα τις οδηγίες του. Οπότε, έγραψε τη συμβουλή του, ώστε η Σάιπ να μην ξεχάσει αυτό που της είχε πει στην εξέταση, για το νέο κατοικίδιο.

«Έκλαιγε για την απώλεια της γάτας της. Πίστεψα ότι ένα κατοικίδιο ήταν η καλύτερη “θεραπεία” για εκείνη», δήλωσε ο γιατρός.

Αν και σοβαρολογούσε, δεν περίμενε ότι η 67χρονη θα ακολουθήσει τόσο γρήγορα τη συμβουλή του. Φεύγοντας, η Σάιπ σταμάτησε να ψωνίσει λαχανικά και είδε μια ασπρόμαυρη γάτα να κάνει βόλτες.

Της έλειπε η μία πατούσα και όταν ρώτησε τους ανθρώπους του καταστήματος, έμαθε ότι η γάτα είχε ένα ατύχημα λίγο μετά τη γέννησή της. Λάτρεψε αμέσως το ζώο και της ήρθε στο μυαλό η συμβουλή του γιατρού.

Αμέσως ρώτησε αν μπορούσε να υιοθετήσει τη γάτα, διαβεβαιώνοντας τους ανθρώπους του καταστήματος ότι το ζώο θα ήταν ασφαλές και ευτυχισμένο στο σπίτι της. Δεν της το αρνήθηκαν και έτσι η Σάιπ έφυγε από εκεί με το νέο κατοικίδιό της. Το όνομα που έδωσε στην 7 εβδομάδων γάτα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό: Ερλίν, από το όνομα του γιατρού της.

Πηγή: lifo.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top