Χειροπέδες σε 34χρονο: Ανέβασε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο διαδίκτυο -Τον «έκαψε» πληροφορία της Europol

Χειροπέδες σε 34χρονο: Ανέβασε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο διαδίκτυο -Τον «έκαψε» πληροφορία της Europol

Στη σύλληψη 34χρονου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε μέσω της Europol, ότι συγκεκριμένος χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο αρχείο βίντεο, που παρουσιάζει σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε σήμερα στη Λεμεσό και συνελήφθη. Στην κατοχή του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.