Χειροπέδες σε 34χρονο: Ανέβασε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο διαδίκτυο -Τον «έκαψε» πληροφορία της Europol

Χειροπέδες σε 34χρονο: Ανέβασε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο διαδίκτυο -Τον «έκαψε» πληροφορία της Europol

Στη σύλληψη 34χρονου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε μέσω της Europol, ότι συγκεκριμένος χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο αρχείο βίντεο, που παρουσιάζει σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε σήμερα στη Λεμεσό και συνελήφθη. Στην κατοχή του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE