ΟΚΥπΥ-ΠΑΣΥΔΥ: Προχωρούν με την απεργία στα νοσοκομεία - Ενημερώθηκε για τις απόψεις τους ο ΓΔ του ΥΠΟΙΚ

ΟΚΥπΥ-ΠΑΣΥΔΥ: Προχωρούν με την απεργία στα νοσοκομεία - Ενημερώθηκε για τις απόψεις τους ο ΓΔ του ΥΠΟΙΚ

Ενημερώθηκε για τις απόψεις των δύο πλευρών για το ζήτημα της συλλογικής σύμβασης στον ΟΚΥπΥ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Παντελή, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΥΔΥ, Στράτης Ματθαίου.

Όπως σημείωσε ο κ. Ματθαίου, κατά τη συνάντηση δεν έγινε κάποια διαβούλευση ή διαπραγμάτευση για προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα. Ο Γενικός Διευθυντής κάλεσε τις δύο πλευρές να παρουσιάσουν τις θέσεις τους. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του ΟΚΥπΥ και εκπρόσωποι της ΠΑΣΥΔΥ.

Σύμφωνα με τον κ. Ματθαίου δεν υπάρχει κάποια άλλη συνάντηση προγραμματισμένη προς το παρόν, ενώ η προγραμματισμένη απεργία για την Τετάρτη ισχύει κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι έξι συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΠΕΟ, ΣΕΚ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ, ΠΑΣΥΚΙ και ΠΑΣΥΝΟ επιβεβαίωσαν την Παρασκευή την απόφαση να προχωρήσουν σε απεργία στα δημόσια νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, στις 25 Οκτωβρίου, καταγγέλλοντας την άρνηση του Οργανισμού να προχωρήσει στη συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης για τους εργαζόμενους οι οποίοι έχουν προσληφθεί από τον ΟΚΥπΥ από την ημέρα που έχει δημιουργηθεί ο Οργανισμός.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE