ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανατροπή φορτηγού: Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο - Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Ανατροπή φορτηγού: Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο - Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Κλειστός παραμένει γύρω στις 7.30 το πρωί σήμερα Πέμπτη, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Παρεκκλησιά, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος, μετά από σύγκρουση του με δεύτερο φορτηγό όχημα, που σημειώθηκε γύρω στις 6.00 το πρωί.

Στον αυτοκινητόδρομο παρατηρείται συμφόρηση της τροχαίας κίνησης, που διοχετεύεται προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, μέσω της εξόδου προς την Παρεκκλησιά. Οι οδηγοί μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου και από προηγούμενες εξόδους, ενώ μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την είσοδο στην περιοχή Μουτταγιάκας.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον οδηγό του φορτηγού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 8.00 το πρωί της Πέμπτης, η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Παρεκκλησιά, ενώ παραμένει κλειστή η αριστερή λωρίδα του δρόμου, εντός της οποίας είναι ακινητοποιημένο φορτηγό όχημα που ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με άλλο φορτηγό όχημα, που σημειώθηκε γύρω στις 6.00 το πρωί.

Στον αυτοκινητόδρομο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο στην περιοχή Παρεκκλησιάς παρατηρείται συμφόρηση της τροχαίας κίνησης. Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ αναμένεται η άφιξη ρυμουλκού οχήματος για τη μετακίνηση του φορτηγού εκτός του δρόμου.

Δείτε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο CyPoliceCheckpoints:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top