Σύλληψη βουλευτή των Τόρις για υποψία βιασμού

Σύλληψη βουλευτή των Τόρις για υποψία βιασμού

Ένας βουλευτής των Συντηρητικών συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και κατοχή ελεγχόμενων ουσιών.

Η αστυνομία του Σάρεϊ επιβεβαίωσε την σύλληψη όμως το κόμμα των Τόρις αρνήθηκε να το σχολιάσει σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επισήμανε ότι «Έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστική εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών».

Η συγκεκριμένη σύλληψη αποτελεί περαιτέρω πλήγμα για τον Ρίσι Σούνακ που έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου οι Τόρις υπέστησαν δύο ήττες στις ενδιάμεσες εκλογές στο Mid Bedfordshire και στο Tamworth.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE