Έκαναν «ντου» σε υποστατικό - Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Έκαναν «ντου» σε υποστατικό - Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και στοιχείων που αφορούσε ότι συγκεκριμένος χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα ανταλλαγής αρχείων, απέκτησε και κατείχε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 68 ετών.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διενήργησαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό όπου εργάζεται ο 68χρονος στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο και επτά σκληροί δίσκοι.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.