Έκαναν «ντου» σε υποστατικό - Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Έκαναν «ντου» σε υποστατικό - Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και στοιχείων που αφορούσε ότι συγκεκριμένος χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα ανταλλαγής αρχείων, απέκτησε και κατείχε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 68 ετών.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διενήργησαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό όπου εργάζεται ο 68χρονος στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο και επτά σκληροί δίσκοι.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE