Έκαναν «ντου» σε υποστατικό - Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Έκαναν «ντου» σε υποστατικό - Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και στοιχείων που αφορούσε ότι συγκεκριμένος χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα ανταλλαγής αρχείων, απέκτησε και κατείχε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 68 ετών.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διενήργησαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό όπου εργάζεται ο 68χρονος στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο και επτά σκληροί δίσκοι.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE