Έκαναν «ντου» σε υποστατικό - Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Έκαναν «ντου» σε υποστατικό - Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και στοιχείων που αφορούσε ότι συγκεκριμένος χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα ανταλλαγής αρχείων, απέκτησε και κατείχε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 68 ετών.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διενήργησαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό όπου εργάζεται ο 68χρονος στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο και επτά σκληροί δίσκοι.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE