Έκαναν «ντου» σε υποστατικό - Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Έκαναν «ντου» σε υποστατικό - Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και στοιχείων που αφορούσε ότι συγκεκριμένος χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα ανταλλαγής αρχείων, απέκτησε και κατείχε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 68 ετών.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διενήργησαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό όπου εργάζεται ο 68χρονος στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο και επτά σκληροί δίσκοι.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE